21.04.2021

Повідомлено про підозру зловмиснику, який під приводом допомоги з працевлаштування зґвалтував 19-річну дівчину

                  

За клопотанням Солом’янської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру 31-річному мешканцю Миколаєва за фактом зґвалтування 19-річної дівчини та грабежу (ч. 1 ст. 152, ч. 2 ст. 186 КК України).
 
Згідно з матеріалами слідства, напередодні дівчина познайомилася з підозрюваним, який запропонував їй допомогу у пошуку роботи. Однак під час особистої зустрічі зловмисник напав на дівчину та ґвалтував її, після чого відібрав у неї гаманець з грошима та мобільний телефон.
 
За результатами комплексу оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу нападника та затримали його. Ним виявився раніше судимий за грабіж уродженець м. Миколаєва. Під час огляду у чоловіка виявили речі, що належать потерпілій.
 
Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2370