19.08.2021

Прокуратура спільно з ДФС проводить обшуки на КП «Інформатика» та «Київміськсвітло»

                                                                   

Святошинська окружна прокуратура м. Києва за оперативного супроводження ГУ ДФС у м. Києві проводить слідчі дії в службових приміщеннях КП «Інформатика», КП «Київміськсвітло», а також за адресами розташування офісних приміщень підрядних організацій, які налагодили схему привласнення коштів, призначених для облаштування вуличного освітлення.
 
Слідчі дії проводяться в межах розслідування кримінального провадження за ч. 5 ст. 191 КК України за фактом заволодіння бюджетними коштами зазначених комунальних підприємств шляхом завищення вартості придбаних товарів і послуг та подальшого перерахування бюджетних коштів на рахунки підприємств з ознаками ризикованості.
 
19 серпня 2021 року на підставі ухвал суду в офісних приміщеннях комунальних та підрядних підприємств, а також за адресами фактичних місць проживання службових осіб КП та співробітників комерційних структур розпочато обшуки з метою відшукання первинних фінансових документів та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення.
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2456