28.08.2021

Вбивство жінки у Подільському районі – чоловіку повідомлено про підозру

                                                

Подільською окружною прокуратурою міста Києва спільно зі слідчими Подільського УП ГУНП в м. Києві повідомлено про підозру чоловіку у вчиненні умисного вбивства співмешканки.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що у другій половині серпня 2021 року на ґрунті існуючих між ними неприязних відносин, у підозрюваного виник умисел на вбивство потерпілої.
 
Реалізуючи свій злочинний умисел, перебуваючи за місцем спільного проживання, чоловік наніс потерпілій множинні удари ножем, таким чином позбавивши її життя.
 
Після цього, з метою приховання вчиненого злочину, підозрюваний розчленував тіло потерпілої та помістив його до морозильної камери, яку придбав з цією метою. Вчинивши злочин, підозрюваний покинув територію міста Києва, однак був виявлений працівниками поліції на території Черкаської області.
 
Злочин кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 КК України як умисне вбивство, за вчинення якого законом передбачено покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років. Обтяжуючою кримінальну відповідальність обставиною є вчинення злочину, пов’язаного із домашнім насильством.
 
На даний час готується клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2073