07.02.2022

У Києві на «гарячому» затримано групу квартирних злодіїв

           

За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру чотирьом раніше судимим громадянам України та громадянину Грузії за фактом вчинення квартирної крадіжки (ч. 3 ст. 185 КК України).
 
У ході відпрацювання оперативної інформації за фактом вчинення квартирної крадіжки у Дніпровському районі столиці, правоохоронці затримали 5 осіб на «гарячому», одразу після вчинення квартирної крадіжки у Святошинському районі столиці.
 
Під час проведення невідкладних слідчих дій у зловмисників вилучено інструменти вчинення злочину, викрадене майно, а також майно, яке ймовірно було викрадено раніше.
 
Наразі за клопотанням прокуратури підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування триває. Встановлюється причетність вказаної групи осіб до вчинення аналогічних злочинів на території столиці.
 
Затримання зловмисників здійснювалось за процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури міста Києва співробітниками ВКП та СВ Дніпровського УП, відділу розкриття злочинів проти власності УКР ГУНП у м. Києві та ОПВ УКР ГУНП у м. Києві.
 
Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
  
  
 
Пресслужба Київської міської прокуратур

кількість переглядів: 1918