13.03.2018

Столичні правоохоронці встановили злодія, який обікрав представника дипломатичного корпусу Французької республіки в Україні

    

Київською місцевою прокуратурою №10 повідомлено про підозру зловмиснику, причетному до крадіжки майна представника дипломатичного корпусу Французької республіки в Україні.
 
У ході слідства встановлено, що 22-річний громадянин України, діючи у змові з невстановленими особами, виготовив дублікат ключа від квартири в будинку по вул. Михайлівській в м. Києві, в якій проживав дипломат  разом з дружиною.
 
Дочекавшись слушного моменту, зловмисник проник до квартири за допомогою дубліката ключа та викрав майно потерпілого на загальну суму близько 740 тисяч гривень.
 
Завдяки вчасно проведеним розшуковим заходам особу злодія вдалося встановити. Ним виявився раніше судимий, 22-річний громадянин України, уродженець міста Шахтарськ Донецької області.
 
На сьогодні зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 185 (таємне, за попередньою змовою групою осіб, викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло) КК України та вирішуватися питання про обрання йому запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 5214