05.09.2018

У Києві повідомлено про підозру двом організаторам підпільної нарколабораторії з виготовлення тенамфетаміну

    

Київською місцевою прокуратурою №7 повідомлено про підозру двом киянам, які на території столиці налагодили виготовлення психотропної речовини тенамфетамін.
 
Так, під час обшуків за місцем проживання фігурантів провадження та у приміщенні підпільної лабораторії, правоохоронці виявили та вилучили обладнання для виготовлення психотропної речовини, понад 177 грам тенамфетаміну та майже 930 грамів прекурсорів, що підтверджено висновками експерта. Вартість вилучених речовин становить понад 200 тис. гривень.
 
За результатами зібраних в рамках досудового розслідування доказів, зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 309, ч. 2 ст. 311, ч. 3 ст. 313, ч. 2 ст. 317 КК України, тобто у незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин в особливо великих розмірах, незаконному зберіганні обладнання призначеного для виготовлення психотропної речовини з метою виготовлення особливо небезпечної психотропної речовини, організації та утримання місця для незаконного виготовлення психотропної речовини групою осіб.
 
Наразі до суду подано клопотання місцевої прокуратури про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
За вчинене зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
   
Прес-служба прокуратури міста Києва
 

кількість переглядів: 4395