14.09.2018

Оголошено підозру водію, з вини якого у ДТП на Ірпінській трасі загинуло 4 людей

    

За погодження прокуратури міста Києва повідомлено про підозру 47–річному винуватцю жахливої ДТП, що сталася 19 серпня 2018 року на автодорозі Київ-Ірпінь, та внаслідок якої загинуло 4 людей.
 
Водій «Suzuki Grand Vitara», рухаючись зі сторони міста Ірпінь у напрямку Києва, в порушення вимог Правил дорожнього руху перетнув подвійну осьову лінію та виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Citroen Berlingo», що рухався у зустрічному напрямку.
 
В результаті ДТП водій та пасажир автомобіля «Citroen», а також двоє пасажирів «Suzuki» загинули на місці. Ще двоє пасажирів, а також водій «Suzuki» з травмами різного ступеню тяжкості були госпіталізовані до Київської міської клінічної лікарні №17.
 
За результатами проведеного розслідування водію «Suzuki», одразу після виписки з лікарні, оголошено про підозру за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили загибель кількох осіб).
 
На даний час до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4753