18.09.2018

У столиці судитимуть екс-голову Гостомельського осередку однієї з партій, який вдарив жінку за зауваження про вигул собаки

    

Київською місцевою прокуратурою №4 завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 42-річного екс-голови Гостомельського осередку однієї з партій, який за зауваження про вигул собаки вдарив жінку, спричинивши їй тілесні ушкодження.
 
Нагадаємо, подія сталася у липні 2018 року на вул. Воскресенській у столиці. Чоловік, вигулюючи у дворі будинків собаку бійцівської породи без повідка та намордника, отримав зауваження від місцевої мешканки. У відповідь на це чоловік почав висловлюватися нецензурною лексикою. Після чого підійшов до жінки та наніс цілеспрямований удар правою рукою в голову, в результаті чого жінка отримала легкі тілесні ушкодження.
 
Наразі обвинувальний акт за ч. 1 ст. 296 КК України (грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю) скеровано до Дніпровського райсуду міста Києва для розгляду по суті.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4597