19.09.2018

Вуличного розбійника, який вночі з ножем нападав на перехожих, засуджено до 12 років позбавлення волі

    

Прокурори Київської місцевої прокуратури №2 підтримали публічне обвинувачення та домоглися справедливого покарання для 27-річного неодноразово судимого громадянина України, який вчиняв розбійні напади в Дарницькому районі міста Києва.
 
Установлено, що вночі 02 грудня 2016 року обвинувачений, маючи наметі заволодіння матеріальними цінностями простих перехожих, здійснив напад на 24-річного чоловіка, а за декілька годин й на 53-річну жінку, яких зустрів на вулиці.
 
Зловмисник нападав на потерпілих зі спини і завдавав ножові поранення. В результаті нападів жертви злочину отримали тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.
 
Завдяки злагодженій роботі столичних правоохоронців розбійника вдалось затримати того ж дня. У затриманого виявили знаряддя злочину, а на його одежі - сліди крові потерпілих.
 
Обвинувачений свою вину не визнав, проте прокурори в суді надали беззаперечні докази його винуватості у вчиненні цих злочинів.
 
За результатом судового розгляду вироком Дарницького районного суду м. Києва зловмиснику призначено покарання у вигляді 12 років позбавлення волі з конфіскацію усього наявного в його володінні майна.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4607