25.09.2018

Столичні правоохоронці затримали чоловіка при спробі переслати поштою велику партію прекурсорів

    

Київською місцевою прокуратурою №7 спільно з УПН ГУНП в м. Києва та СВ Подільським УП ГУНП в м. Києві затримано громадянина України, який через інтернет налагодив збут прекурсорів з м. Краматорськ до різних регіонів України у особливо великих розмірах.
 
Для здійснення злочинної діяльності зловмисник використовував  власну інтернет-сторінку, на яку приймав замовлення. Надалі заборонені  препараті, які у своєму складі містять прекурсор «Псевдоефідрін» для виготовлення психотропної речовини, чоловік відправляв замовникам поштою.
 
Зловмисника затримали безпосередньо перед відправкою чергової партії заборонених препаратів. Правоохоронці вилучили у затриманого понад 250 пігулок препарату, що має у своєму складі прекурсор, а також велику кількість товарних накладних та чеків проданого незаконного товару.
 
На даний час зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) Кримінального кодексу України та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Крім того, як з’ясувалося у судах Донецької та Одеської областей триває розгляд кримінальних проваджень відносно вказаної особи за вчинення аналогічних злочинів.
  
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4174