12.10.2018

У прокуратурі міста Києва відбувся семінар на тему протидії злочинам у сфері обігу наркотичних засобів

    

У прокуратурі міста Києва 11 жовтня 2018 року відбувся навчально - методичний семінар на тему «Порядок документування та досудового розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів».
 
Семінар пройшов під головуванням першого заступника прокурора міста Києва Павла Кононенка за участі представників Національної академії прокуратури України, Національної поліції України та працівників органів столичної прокуратури.
 
Під час свого виступу Павло Кононенко окреслив проблемні питання у сфері виявлення, документування та досудового розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів.
 
У свою чергу головним науковим співробітником Національної академії прокуратури України Ганною Щербаковою було висвітлено питання застосування практики Європейського суду з прав людини у кримінальних провадженнях щодо наркозлочинів. А начальником управління протидії наркозлочинності ГУНП у м. Києві Олександром Сахно проаналізовано порушення, які виникають під час документування кримінальних правопорушень у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів.
 
За результатами підведення підсумків семінару його учасники обмінялись думками та напрацюваннями щодо покращення ситуації у протидії злочинам у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4205