17.10.2018

Суд арештував чоловіка, який з ножем та молотком переслідував дітей на Солом’янці

    

За клопотанням Київської місцевої прокуратури №9 Солом’янський райсуд столиці обрав безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для 37-річного киянина, який перебуваючи на території Солом’янського району з молотком та ножем переслідував чотирьох малолітніх дітей.
 
Подія сталася 14.10.2018 близько 15 години на вул. Іскрівській. Чоловік з ножем та молотком почав бігати за дітьми, які гралися у дворі. Перелякана дітвора звернулася за допомогою до перехожих, які й викликали правоохоронців.
 
Зловмисника було затримано неподалік від місця скоєння злочину. Під час поверхневого огляду у нього виявлено та вилучено ніж, молоток, скоч та мотузку.
 
Наразі киянину повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене із застосуванням холодної зброї чи іншого предмету, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).
 
За вчинене йому загрожує до семи років позбавлення волі.
 
На даний час досудове розслідування триває. Його хід перебуває на контролі керівництва Київської місцевої прокуратури №9.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4718