22.10.2018

Зухвале пограбування ювелірного магазину у Києві: правоохоронці затримали другого підозрюваного (ФОТО)

    

У понеділок, 22 жовтня 2018, у ході спільних злагоджених дій прокуратури міста Києва та поліції міста Києва затримано другого учасника резонансного розбійного нападу на ювелірний магазин, який стався 12 серпня 2018 року на вул. Салютній у Києві.
 
Того дня озброєні зловмисники смертельно поранили охоронця та викрали ювелірні вироби на суму у майже 5 мільйонів гривень. 11 жовтня за результатами проведених оперативно-розшукових заходів одного з нападників, громадянина РФ, затримали в Одесі. Наразі його взято під варту.
 
Сьогодні ж завершилась операція із затримання другого учасника нападу, який безпосередньо стріляв у охоронця з автомата. Це 33-річний громадянин РФ, уродженець Республіки Інгушетія.
 
Підставою для його затримання стали численні докази його участі у нападі, у тому числі результати експертиз біологічних зразків, вилучених на місці події.
 
На даний час затриманому оголошено про підозру за п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (Розбій) КК України. До Шевченківському районного суду м. Києва внесено клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Слідчі та оперативні підрозділи столичної поліції продовжують роботу із встановлення та затримання третього учасника цього злочину.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва
 
 

кількість переглядів: 4409