24.10.2018

Столичні правоохоронці в ході обшуків виявили на території Київщини майже 500 тон контрафактного пального

    

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №1 співробітниками СБУ та слідчими Голосіївського УП ГУ НП м. Києві в межах кримінального провадження, розпочатого за фактом введення в обіг небезпечної продукції, виявлено на території Київської області понад 500 тон контрафактних паливно-мастильних матеріалів.
 
Підставою для проведення обшуків стали результати досліджень зразків пального, отриманих у ході проведення оперативної закупки, які показали, що дана продукція виготовлена з неякісної сировини та не відповідає державним стандартам.
 
Також на території Голосіївського району столиці зафіксовано факти діяльності нафтобаз по зберіганню паливно-мастильних матеріалів без наявних на час обшуку будь-яких дозвільних документів на даний вид діяльності.
 
У ході слідчих дій в місцях зберігання та збуту нафтопродуктів вилучено фінансову документацію, а також зразки, які будуть скеровані для проведення відповідних експертиз.
 
Також судом вирішується питання про накладення арешту  на вилучене майно.
 
Досудове розслідування кримінального провадження за ст. 227 КК України триває. Проводяться всі необхідні слідчі (розшукові) дії, направлені на встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення та осіб, що його вчинили.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4819