24.10.2018

Представники Ради прокурорів України провели зустріч з колективом столичної прокуратури

    

У вівторок, 23 жовтня 2018 року, у прокуратурі міста Києва відбулася зустріч представників Ради прокурорів України з колективом столичної прокуратури та місцевих прокуратур.
 
У заході взяли участь Голова Ради прокурорів України Михайло Місюра, члени Ради – Іван Гойденко, Віталій Пронозюк та Андрій Сосонський. Відкрив захід прокурор міста Києва Роман Говда.
 
Під час зустрічі учасники обговорили актуальні питання діяльності Ради прокурорів України, проблеми законодавчого регулювання та практичного застосування вимог закону щодо прокурорського самоврядування.
 
Окрему увагу було приділено питанням гарантії незалежності прокурорів, їх безпеки, матеріального та технічного забезпечення.  У формі активного діалогу учасники заходу обговорили також питання соціального захисту працівників прокуратури, медичного обслуговування, виплати заробітних плат та пенсій.
 
На завершення заходу голова Ради прокурорів України Михайло Місюра навів конкретні приклади ефективної комунікації між представниками Ради та прокурорами на місцях, та закликав колектив столичної прокуратури долучитися до такої співпраці.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4213