25.10.2018

У Києві на збуті психотропних речовин затримано двох зловмисників (ФОТО)

    

Прокуратурою міста Києва спільно зі співробітниками Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України в рамках розслідування кримінального провадження затримано двох осіб, які на території столиці займались збутом психотропних речових. Одним з затриманих виявився колишній співробітник органів прокуратури, звільнений ще у 2014 році через вживання наркотиків.
 
Так, під час затримання у одного із зловмисників було виявлено та вилучено 114 пігулок МДМА, у іншого - 154 пігулки МДМА.
 
У подальшому під час проведення невідкладного обшуку в гаражному приміщенні, в якому затримувався один із чоловіків, правоохоронці виявили 2 гранати РГД-5, 2 пістолети, 120 гр амфетаміна  та розфасований у 8 пакетів наркотичний засіб канабіс. А за місцем проживання іншого фігуранта – пігулки з логотипом Ауді, поліетиленовий згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору, електроні ваги та 12 стреч-пакетів для розфасовки наркотичних та психотропних речовин.
 
У ході слідчих дій також установлено, що вказані особи не лише зберігали психотропні речовини, а й здійснювали їх збут через популярні інтернет месенджери WhatsApp, Telegram та інші.
 
Наразі затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, тобто за фактом незаконного придбання та зберігання з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
  
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4413