26.10.2018

У Києві оголошено про підозру учасникам зухвалої банди квартирних крадіїв

    

За погодження прокуратури міста Києва чотирьом учасникам злочинної групи, яка займалась квартирними крадіжками, повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України.
 
Зловмисників було затримано 25.10.2018 в ході реалізації оперативної інформації працівниками відділу розкриття злочинів проти власності УКР ГУНП у м. Києві, спільно з СУ ГУНП у м. Києві із використанням можливостей ДОТЗ НПУ та під процесуальним керівництвом прокуратури міста Києва.
 
Затриманими виявилися 3 громадян України та громадянин Грузії віком від 24 до 35 років. За попередньою інформацією двоє з них вже притягувались до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів.
 
Під час обушків, які були проведенні під час затримання та у помешканнях крадіїв було виявлено та вилучено 4 пари годинників, 3 цифрових фотоапарата, документи, золоті прикраси та інші цінні речі, які були викрадені з квартир потерпілих.
 
На даний час вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування триває. Перевіряється причетність вказаних молодиків до вчинення аналогічних злочинів на території м. Києва.
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4295