30.10.2018

Прокуратура Києва оголосила підозру у незаконному збагаченні одному з керівників Управління карного розшуку столичного главку поліції

    

Слідчими прокуратури міста Києва спільно з працівниками внутрішньої безпеки ГУ НП у м. Києві повідомлено про підозру заступнику начальника відділу управління карного розшуку ГУ НП у м. Києві у незаконному збагаченні та декларуванні недостовірної інформації.
 
Так, під час проведення обшуку у службовому кабінеті полісмена були вилучені грошові кошти в загальній сумі понад 104 тис. доларів США, з яких  лише 49 тис. доларів США мали підтверджені джерела походження. У той же час законність набуття посадовцем решти суми не підтвердилася жодними доказами. Окрім цього вказані грошові кошти не були внесені поліцейським у декларацію про доходи та майновий стан.
 
За результатами слідства вказаному службовцю оголошено підозру за ст. 366-1 та ч. 2 ст. 368-2 КК України. До суду підготовлено клопотання про обрання йому  запобіжного заходу. Досудове слідство триває.
 
Санкцією ч. 2 ст. 368-2 КК України передбачено покарання  у виді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 5041