05.11.2018

Київська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно водія, що здійснив наїзд на поліцейського та влаштував масштабне ДТП на Харківському шосе (ФОТО)

    

Київською місцевою прокуратурою №2 скеровано до суду обвинувальний акт стосовно водія «Део Ланос», який здійснив наїзд на поліцейського та влаштував масштабну ДТП на Харківському шосе у Дарницькому районі столиці.
 
Як повідомлялось, 22 вересня 2018 року працівники патрульної поліції зупинили водія «Део Ланос» на 18-му кілометрі Бориспільського шосе. Чоловік відмовився пред'явити документи та почав тікати з місця зупинки, здійснивши при цьому наїзд на одного з правоохоронців. Надалі під час переслідування автомобіль правопорушника здійснив зіткнення з іншим автомобілем, вилетів на зустрічну смугу та врізався у ще 4 автомобілі.
 
Крім того, при огляді автомобіля порушника правоохоронці виявили кущі коноплі та психотропну речовину – амфетамін.
 
За результатами слідства зловмиснику оголошено підозру за ч. 2 ст. 342, ч. 2 ст. 345 та ч. 2 ст. 309 КК України (здійснення опору працівникові правоохоронного органу та умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків та незаконне придбання, перевезення та зберігання наркотичних засобів у великих розмірах).
 
Обвинувальний акт відносно водія наразі скеровано до Дарницького райсуду столиці для розгляду по суті. За вчинене йому загрожує до 5 років позбавлення волі.
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4462