15.11.2018

«Мінеру» столичного банківського відділення та сімейного ресторану повідомлено про підозру

    

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №4 повідомлено про підозру 39-річному уродженцю Чернігівщини, який повідомив завідомо неправдиву інформацію про мінування банківської установи та ресторану сімейного типу на житловому масиві Лівобережний, що у Дніпровському районі столиці.
 
Так, 13.11.2018 до чергової частини Державної служби України з надзвичайних ситуацій надійшло повідомлення про замінування відділення банку «Кредо Банк» на вул. Раїси Окіпної та одного з ресторанів мережі «Файна Фамілія» на вул. Микильсько-Слобідській.
 
На місце події виїхали працівники правоохоронних органів, вибухотехнічної служби та кінологи, однак жодних вибухових пристроїв виявлено не було.
 
У подальшому, за результатами проведених першочергових слідчих дій правоохоронці встановили особу «мінера» та затримали в порядку ст. 208 КПК України.
 
Наразі 39-річному чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4574