22.11.2018

У Києві викрили законспіровану групу наркодилерів-оптовиків з партією психотропів на 1 млн гривень (ФОТО, ВІДЕО)

     

Київською місцевою прокуратурою №9 за оперативного супроводження Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України викрито та затримано групу наркоторговців, які займались оптовим збутом психотропних речовин на території міста Києва.
 
За результатами проведених у кримінальному провадженні слідчих дій вилучено близько 3000 наркотичних пігулок, вартість яких сягає 1 млн гривень. Також у фігурантів вилучено 5 одиниць зброї, походження якої на даний час встановлюється, а також автотранспорт.
 
Для прикриття своєї діяльності зловмисники використовували декілька комплектів номерних знаків. Крім того, у них вилучили підроблений документ щодо оперативного статусу їхнього автомобіля, відповідно до якого працівникам правоохоронних органів було заборонено проводити його огляд.
 
На сьогодні трьом особам, затриманим в межах провадження, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України. До Солом’янського райсуду м. Києва скеровано клопотання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.
 
Санкція статті передбачає позбавлення волі до 12 років.
 
Досудове розслідування триває, вживаються заходи щодо встановлення каналів надходження наркотичних засобів.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4637