06.12.2018

У Києві двох зловмисників засудили до 7 років позбавлення волі за вуличні грабежі

    

За принципової позиції Київської місцевої прокуратури №10 оголошено обвинувальний вирок 29-річному та 22-річному чоловікам за вчинення розбійних нападів на громадян.
 
Так, у січні 2017 року зловмисники, перебуваючи в безлюдному місці по вул. Жилянській в Шевченківському районі міста Києва, напали на перехожого та із застосуванням насильства заволоділи його шкіряною курткою, мобільним телефоном та грошима. Зловмисники залишили потерпілого без свідомості на вулиці.
 
Ще одною жертвою нападників став чоловік, якого зловмисники підстерегли на вул. Івана Франка. Скрутивши потерпілому руки, нападники відібрали в нього гаманець із грошима та мобільний телефон.
 
За результатами судового розгляду Шевченківський районний суд м. Києва підтримав позицію прокурора, визнав обвинувачених винними в інкримінованих злочинах та призначив їм покарання у виді 7-ми років позбавлення волі та 7 років 3 місяців позбавлення волі відповідно.
 
До вступу вироку у законну силу обраний зловмисникам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою суд залишив без змін.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4125