11.12.2018

Двом жителям Києва, які виготовляли психотропні речовини, загрожує до 12 років позбавлення волі

    

Київською місцевою прокуратурою № 7 скеровано до суду обвинувальний акт відносно двох киян, які організували на території столиці лабораторію з виготовлення особливо небезпечної психотропної речовини -тенамфетамін.
 
Так, у квітні поточного року, місцева прокуратура спільно СБУ провела обшуки за адресами проживання фігурантів та місцем знаходження лабораторії. Правоохоронці вилучили близько 500 г тенамфетаміну, що є особливо великим розміром, обладнання, прекурсори, а також рідину для її виготовлення. Вартість вилучених речовин становить понад 200 тис. гривень.
 
На сьогодні слідство відносно зловмисників завершено. Обвинувальний акт скеровано до Дарницького райсуду столиці за ч. 3 ст. 309, ч. 2 ст. 311, ч. 3 ст. 313, ч. 2 ст. 317 КК України. (організація та утримання місць для незаконного виробництва психотропних речовин, незаконне виробництво психотропних речовин в особливо великих розмірах а також незаконне виготовлення, придбання та зберігання обладнання призначеного для виготовлення психотропних речовин, вчинене за попередньою змовою групою осіб).
 
Чоловікам загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4162