12.12.2018

У Києві до 7 років тюрми засуджено кримінальний дует за вчинення розбійного нападу на жінок

    

За участі Київської місцевої прокуратури №4 судом оголошено обвинувальний вирок дуету розбійників, від незаконних дій яких постраждало двоє жінок.
 
Обвинувачені - 27-річна дівчина та її 26-річний спільник - підшукали своїх жертв через сайт знайомств.
 
Одна з потерпілих відгукнулась на пропозицію зловмисника про зустріч та запросила його до себе в помешкання. Потрапивши до квартири молодик підібрав момент та впустив до помешкання свою спільницю. Остання збила потерпілу з ніг та почала душити, вимагаючи віддати їм всі цінні речі. А коли з іншої кімнати вийшла сусідка потерпілої, обвинувачений застосував фізичну силу і відносно неї.
 
Після цього нападники заволоділи речами потерпілих (золотими прикрасами, коштовними сумками, годинниками, мобільними телефонами та іншою технікою на суму понад 40 тис. гривень) та втекли з місця вчинення злочину.
 
На сьогодні вироком Дніпровського районного суду м. Києва кримінальний дует визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у житло) та засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Зазначені особи наразі перебувають під вартою.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4297