13.12.2018

У Києві викрито злодіїв, які «полювали» на автомобілі «Mazda»

    

Київською місцевою прокуратурою № 1 у скоординованій співпраці з  детективами поліції та слідчими Голосіївського УП ГУНП України в м. Києві  викрито зловмисників, які незаконно заволоділи транспортними засобами на території столиці.
 
Порушниками виявилися двоє молодиків віком 37 та 23 років.
 
В ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що чоловіки «полювали» переважно на автомобілі марки «Mazda». На сьогодні доведена їх причетність до 2 епізодів незаконного заволодіння автівками цієї моделі.
 
Також  вдалося встановити місце, де зловмисники переховували один з викрадених автомобілів, та знаряддя, яке використовувалось для вчинення вказаного злочину.
 
Наразі останнім повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та Голосіївським районним судом м. Києва обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 115 тис. грн.
 
За вчинене чоловікам загрожує  позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Слідчі дії тривають. 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4472