17.12.2018

У Києві 20-річного хлопця спіймали на крадіжці боєприпасів з магазину зброї (ФОТО)

    

За погодження Київської місцевої прокуратури №4 оголошено підозру 20-річному молодику, затриманому «на гарячому» при спробі обікрасти мисливський магазин.
 
Інцидент стався в суботу, 15 грудня 2018 року, на бульварі Перова у Дніпровському районі столиці.
 
Близько 6 години ранку в мисливському магазині спрацювала сигналізація. Правоохоронці, які прибули за адресою, виявили, що захисний ролет та грати на одному з вікон відчинені, а саме вікно має сліди пошкоджень.
 
Через декілька хвилин з магазину через відчинене вікно вийшов хлопець, якого одразу ж затримали. Як з’ясувалось, 20-річний молодик, вже раніше судимий за крадіжку, грабіж та зберігання наркотиків, намагався винести з магазину дві сумки товару. У його речах, зокрема, вилучили ноутбук, коробку з боєприпасами, посуд з металу сріблястого кольору, плоскогубці, напилок та викрутку.
 
Також з’ясувалося, що за 2 години до того, вказаний молодик шляхом віджиму ролету та пошкодження вікна, здійснив крадіжку двох мобільних телефонів з кіоску. Речові докази у нього також вилучили під час огляду.
 
На даний час зловмиснику оголошено підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 185, ч. 1 ст. 262 КК України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4137