19.12.2018

Зловмиснику, який вчиняв хуліганські дії відносно учасників акцій біля САП та Кабінету Міністрів України, оголошено про підозру

    

За погодження Київської місцевої прокуратури №10 оголошено підозру зловмиснику, який вчиняв хуліганські дії відносно учасників мітингів у Києві.
 
Так, 17 липня 2018 року, під час акції, що проходила біля приміщення Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на вул. Ісаакяна, 17, підозрюваний  з метою привселюдного приниження гідності учасників цього зібрання використав проти них заздалегідь підготовлений розчин «зеленки».
 
Крім того, цей же чоловік під час мирних зборів, що відбувалися 17 жовтня 2018 року біля будівлі Кабінету Міністрів України на вул. Грушевського, 12/2, підійшов до трибуни та облив розчином з різким запахом учасників акції, серед яких були і народні депутати України.
 
За результатами слідства, дії зловмисника кваліфіковані за ч. 2 ст. 296 КК України.
 
У зв’язку з тим, що вказаний чоловік переховується від правоохоронних органів, підозру йому повідомлено заочно.
 
На сьогодні підозрюваного оголошено у розшук та отримано дозвіл слідчого судді на його затримання з метою приводу до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство у кримінальному провадженні триває.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4243