19.12.2018

 Притягнуто до відповідальності головного бухгалтера КП, яка невчасно повідомила про купівлю нерухомого та рухомого майна на 7,4 млн грн

    

За участі органів прокуратури міста Києва Шевченківським районним судом міста Києва до адміністративної відповідальності притягнуто головного бухгалтера КП "Автотранспортне підприємство Шевченківського району" за порушення вимог фінансового контролю, передбачених Законом України «Про запобігання корупції». 
 
Установлено, що головний бухгалтер вказаного комунального підприємства несвоєчасно повідомила про суттєві зміни у майновому стані після купівлі нежитлового приміщення вартістю понад 7 млн грн. а також після придбання у власність рухомого майна вартістю близько 400 тис. грн.
 
За порушення вимог антикорупційного законодавства суд притягнув порушницю до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення та наклав на неї адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
 
Протоколи про адміністративні правопорушення складено органами Національної поліції України.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4222