22.12.2018

У Києві до 5 років тюрми засуджено чоловіка, який пограбував дівчину, підсипавши до її напою психотропну речовину

    

За підтримання державного обвинувачення Київською місцевою прокуратурою №3 у суді оголошено обвинувальний вирок 34-річному уродженцю Житомирської області, який застосовуючи психотропний препарат, пограбував киянку.
 
Подія сталася у травні 2018 року. Перебуваючи в одній з кав’ярень, чоловік непомітно підсипав до напою дівчини, з якою напередодні познайомився, психотропний препарат. Чекаючи поки подіє засіб, молодик запропонував своїй новій знайомій підвезти її на таксі додому.
 
Вже в будинку, скориставшись безпорадним станом дівчини, чоловік пограбував її, забравши цінні речі на суму близько 10 тис. гривень.
 
Окрім того, внаслідок токсичної дії препарату дівчині було спричинено тілесне ушкодження у виді екзогенної інтоксикації організму.
 
Вироком Деснянського районного суду 34-річного чоловіка, який вже був неодноразово судимий за корисливі злочини, визнано винним за ч. 2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством, який є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого) КК України та засуджено до 5 років позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4414