04.01.2019

Повідомлено про підозру водію «Skoda», який смертельно травмував жінку, що перетинала дорогу по «зебрі» з дочкою та однорічним онуком

    

За погодження прокуратури міста Києва повідомлено про підозру 34-річного громадянина Азербайджану, котрий перебуваючи за кермом автомобіля «Skoda Superb», на пішохідному переході здійснив наїзд на трьох пішоходів, внаслідок чого одна людина загинула.
 
ДТП сталося 01.01.2019 близько 19 години на вулиці Раїси Окіпної у м. Києві. Водій автомобіля «Skoda» при наближенні до нерегульованого пішохідного переходу не зменшив швидкість свого автомобіля і не встиг вчасно зреагувати на пішоходів, які в цей момент перетинали дорогу. Як наслідок, чоловік скоїв наїзд на 59-річну жінку та її 31-річну доньку, яка несла на руках свого 1-річного сина.
 
Від отриманих травм 59-річна киянка померла в Київській міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги.
 
03.01.2019 громадянину Азербайджанської республіки повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, тобто у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України. Наразі до Шевченківського райсуду столиці скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4366