17.01.2019

Столичні правоохоронці викрили розгалужену схему збуту психотропів та нарковмісних речовин (ФОТО)

    

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 4 слідчими СВ Дніпровського УП  спільно з працівниками Управління протидії наркотикам ГУ НП в м. Києві затримано 4 членів злочинної групи, з ознаками організованості та сформовану на етнічній основі, які налагодили розгалужену схему збуту «важких» наркотиків на території міста Києва та Київської області.
 
Так, в ході спецоперація було проведено 7 етапів оперативних закупок.
 
Під час проведення обшуків в помешканнях учасників злочинної групи вилучено розфасований «метадон» (у кристалах - вагою 80 гр. та медичний таблетований - 50 пігулок), «марихуану», нарковмісний препарат «Соннат», а також значну кількість реактивів та прекурсорів необхідних для виготовлення наркотиків.
 
Вартість вилучених наркозасобів за цінами чорного ринку сягає 200 тисяч гривень.
 
Крім того, у фігурантів вилучили травматичний пістолет, перероблений під стрільбу бойовими патронами, грошові кошти у національній та іноземній валюті, мобільні телефони, банківські картки, квитанції банківських установ, нотатки про кількість збутих наркотиків.
 
Чотирьох осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України. Їм готується повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 307  КК  України. Слідчі дії тривають.
 
    
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3859