23.01.2019

Молодикам, які збували метадон на території кількох районів Києва, загрожує до 10 років позбавлення волі (ФОТО)

    

Київською місцевою прокуратурою №5 скеровано до суду обвинувальний акт відносно групи осіб, які налагодили збут метадону на території Києва.
 
Так, з травня по жовтень 2018 року 28-річний мешканець м. Запоріжжя та раніше судимий за аналогічні злочини 28-річний мешканець м. Київ організували збут наркотичного засобу (метадону) на території Оболонського, Подільського та Шевченківського районів міста Києва.
 
У ході слідства правоохоронці провели 6 оперативних закупок наркотичних засобів на загальну суму близько 16 тис. гривень. Надалі під час обшуків у зловмисників виявили розфасовані різною вагою пакунки з наркотичними засобами, грошові кошти, отримані від незаконної діяльності та інші речові докази.
 
На даний час слідство у кримінальному провадженні завершено.
 
Обвинувальний акт за ст. ч.1 ст.307, ч.2 ст.307, ч.2 ст.309 КК України (незаконне придбання та зберігання з метою збуту та збут наркотичного засобу; незаконне придбання та зберігання з метою збуту та збут наркотичного засобу, вчиненого повторно, за попередньою змовою групою осіб; незаконне придбання та зберігання наркотичного засобу без мети збуту особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 307 КК України) скеровано до Оболонського райсуду м. Києва для розгляду.
 
Чоловікам загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва
 

кількість переглядів: 4046