25.01.2019

У столичній прокуратурі відбувся тренінг з питань здійснення прямого та перехресного допиту у кримінальному провадженні

    

У прокуратурі міста Києва в межах виїзного підвищення кваліфікації відбувся тренінг на тему «Особливості здійснення прокурором прямого та перехресного допиту в суд, а також одночасного допиту на досудовому розслідуванні та у суді» за участі працівників місцевих прокуратур та структурних підрозділів столичної прокуратури.
 
Модератором заходу був начальник відділу підвищення кваліфікації військових прокурорів Національної академії прокуратури України, кандидат юридичних наук, доцент Микола Туркот, а експертами - його заступник - кандидат юридичних наук Олена Єні та старший викладач, кандидат юридичних наук Ганна Ганова.
 
Під час тренінгу співробітники прокуратури обговорили проблемні аспекти діяльності прокурора у кримінальному провадженні, після чого, за пропозицією модераторів, взяли участь у моделюванні конкретних ситуацій, розподіливши ролі прокурора, обвинуваченого, захисника та свідка.
 
Завдяки такому практичному підходу учасники заходу мали змогу зрозуміти тонкощі прямого та перехресного допитів, а також отримати фахові поради з тактики їх проведення.
 
Заняття пройшли у формі активної дискусії. Учасники обмінялися досвідом, отримали корисні поради з висвітлених питань. По завершенню заходу прокурорам вручили свідоцтва підвищення кваліфікації.
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3965