02.02.2019

Водія АУДІ, який скоїв смертельне ДТП на площі Перемоги, заарештували на 2 місяці

    

За клопотанням столичної прокуратури Шевченківський районний суд заарештував на 2 місяці без права на заставу водія AУДІ, якого підозрюють у вчинені масштабної ДТП на площі Перемоги у Києві.
 
Строк дії ухвали суд визначив до 01.04.2019 року.
 
Обґрунтовуючи необхідність застосування до водія найсуворішого запобіжного заходу прокурор у судовому засіданні зазначив, що підозрюваний раніше неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за порушення ПДР, а також підозрюється у вчиненні ще одного кримінального правопорушення - у перешкоджанні роботі журналістів.
 
Також водій Ауді, якому інкримінується за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого), відмовився добровільно надавати біологічні зразки.
 
Зважаючи на це, а також на ризики можливого незаконного впливу на потерпілих та свідків з боку підозрюваного, прокурори просили суд задовольнити клопотання.
 
Заслухавши аргументи сторін, Шевченківський райсуд м. Києва підтримав позицію прокуратури та задовольнив клопотання у повному обсязі.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва


кількість переглядів: 4041