06.02.2019

Посадовцю Головного управління Держгеокадастру на Київщині оголошено про підозру в одержанні хабара у сумі 10 500 доларів США

    

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 6 оголошено підозру в одержанні неправомірної вигоди заступнику начальника відділу Державного земельного кадастру Головного управління Держгеокадастру у Васильківському районі Київської області.
 
Посадовця затримали «на гарячому» під час отримання 10 500 доларів США неправомірної вигоди від громадянина за присвоєння кадастрових номерів земельних ділянок  в межах Кодаківської сільської ради Васильківського району Київської області для рибогосподарських потреб.
 
Дії чиновника кваліфіковані за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).
 
На даний час за клопотанням прокурора ухвалою Печерського райсуду м. Києва підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту та відсторонено від займаної посади.
 
Заходи із викриття незаконної діяльності посадовця проводились спільно з слідчими СВ Печерського ГУНП в м. Києві та оперативними працівниками ГВ БКОЗ ГУ СБ України у м. Києві.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4672