07.02.2019

Столична прокуратура внесе до суду нове клопотання про арешт вертолітного майданчика та передачу його в управління АРМА

    

Юридичні власники Конгресно-виставкового центру "Парковий", розташованого на Парковій дорозі у Києві, за допомогою судових рішень намагаються усунити від управління цим майном Нацагентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) та КП "Центр організації дорожнього руху".
 
Так, Господарський суд Києва 24 січня 2019 року за позовом "Амадеус Ко" виніс рішення, яким заборонив АРМА та КП "Центр організації дорожнього руху", обраному управителем цього майна за результатом відкритого конкурсу, вчиняти будь-які дії щодо управління цим майном.
 
Крім того, 6 лютого 2019 року Голосіївський районний суд м. Києва задовольнив клопотання адвоката "Амадеус Ко" та зобов’язав АРМУ повернути зазначений об’єкт нерухомості у користування юридичному власнику. При цьому захід забезпечення у вигляді арешту майна із забороною відчуження суд не скасував.  
 
Не погоджуючись з ухваленими рішеннями столична прокуратура готує нове клопотання до суду про арешт цього майна та передачу його в управління АРМА.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4983