14.02.2019

Керівники правоохоронних органів столиці обговорили стан протидії злочинності

    

У четвер, 14 лютого 2019 року, за ініціативи прокурора міста Києва Романа Говди відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів столиці, на якій розглянуто стан протидії злочинності.
 
У роботі координаційної наради взяли участь заступник прокурора м. Києва Анатолій Корж, начальник ГУ Нацполіції в м. Києві Андрій Крищенко та його заступники, начальник ГУ СБУ у місті Києві та Київській області Олег Валендюк, перший заступник начальника ГУ ДФС у м. Києві Ігор Скороход, начальники управлінь та співробітники відомств.
 
Відкриваючи нараду, Роман Говда зазначив на необхідності вжиття спільних наступальних заходів, направлених на попередження і викриття  окремих видів злочинів. Зокрема, у протидії вуличній злочинності та боротьбі зі злочинними угрупованнями, щоб громадяни могли почуватися безпечно на вулицях міста. Також потребують активного розслідування факти розкрадання державного та комунального майна, злочини у бюджетній сфері та сфері оподаткування. Прокурор міста Києва звернув увагу і на необхідності покращення якості досудового розслідування у кримінальних провадженнях та розробки нових підходів до боротьби зі злочинністю.
 
У співдоповідях керівники правоохоронних відомств висловили свої пропозиції щодо конкретних заходів, спрямованих на ефективне виявлення, розкриття та попередження таких злочинів.
 
Після обговорення інформації усіх учасників заходу керівники столичних правоохоронних відомств узгодили спільні заходи, спрямовані на покращення взаємодії між відомствами та підвищення ефективності їх роботи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4011