22.02.2019

У прокуратурі міста Києва нагородили учасників конкурсу "10 кроків прокурора до подолання корупції"

    

У п’ятницю, 22 лютого 2019 року, у прокуратурі міста Києва відбулося нагородження учасників другого щорічного конкурсу творчих та наукових робіт на теми прокурорсько-слідчої діяльності серед студентів.
 
Заступник прокурора міста Києва Сергій Репецький привітав студентів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів, які за власною ініціативою прийняли участь у конкурсі творчих робіт.
 
Загалом до прокуратури міста надійшло 22 конкурсні роботи, у яких студенти відобразили своє бачення шляхів подолання корупції у нашому суспільстві.
 
За результатами рейтингового оцінювання найвищі бали отримали роботи Олександра Грохольського, студента Національної академії Служби безпеки України, Аліни Майструк, студентки Київського національного торговельно-економічного університету, Гаяне Бабаджанян, студентки Київського національного торговельно-економічного університету, Анастасії Запорожець, студентки Національної академії внутрішніх справ, Анастасії Великої, студентки Національної академії внутрішніх справ, Катерини Мировської, студентки Національного авіаційного університету, Олега Семенова, студента Київського національного торговельно-економічного університету та Оксани Когут, студентки Київського національного торговельно-економічного університету.
 
Вітаючи переможців конкурсу Сергій Репецький підкреслив, що студентам вдалося щиро та неупереджено окреслити проблеми, пов’язані із протидією корупції та надати свої пропозиції, як системно підійти до їх вирішення.
 
Заступник прокурора міста Києва подякував майбутнім юристам за активну участь у проекті та нагородив переможців дипломами та пам’ятними подарунками.
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3952