01.03.2019

Чоловік, який через ревнощі «замовив» суперника, відповідатиме у суді разом із виконавцем

    

Під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №4, слідчими Дніпровського  управління поліції завершено досудове розслідування відносно двох зловмисників за фактом замаху на життя 46-річного місцевого жителя. 
 
Один з обвинувачених є замовником злочину, інший - виконавцем.
 
Як встановлено слідством, між замовником та потерпілим був конфлікт на ґрунті ревнощів, оскільки колишня цивільна дружина правопорушника  проживає з потерпілим. Щоб помститися останньому обвинувачений в кінці серпня 2018 року найняв чоловіка, який за грошову винагороду в сумі 300 доларів США погодився напасти на потерпілого та спричинити йому тяжкі тілесні ушкодження. 
 
Для реалізації плану замовник на власному автомобілі привіз виконавця за місцем проживання потерпілого. 
 
Перебуваючи у під’їзді житлового будинку та дочекавшись поки чоловік вийде з помешкання, замовник подав виконавцю сигнал діяти. Останній у цей час наніс потерпілому кілька ударів ножем, спричинивши поранення внутрішніх органів, що кваліфікуються як тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя.
 
В ході проведення досудового розслідування, за результатами негласних слідчих (розшукових) дій зловмисники були затримані правоохоронцями.
 
Наразі слідство у кримінальному провадженні завершено, обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті. За вчинене їм загрожує до 10 років позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4094