04.03.2019

У Києві затримали групу наркоділків, у них виявили понад 4,4 кг прекурсорів, 1,7 млн грн та понад 1 тис боєприпасів (ФОТО)

    

Київською місцевою прокуратурою №7 спільно зі слідчими Подільського УП ГУНП у м. Києві за оперативного супроводження Департаменту протидії наркозлочинності НП України затримано групу з 5 осіб, які здійснювали незаконне виготовлення та збут прекурсорів фенілнітропропен та псевдоефедрин в особливо великих розмірах з метою їх подальшого використання для виготовлення психотропних речовин.
 
За результатами проведення санкціонованих обшуків у фігурантів провадження вилучено обладнання для виготовлення прекурсорів та психотропних речовин, близько 4,4 кг фенілнітропропену, інші прекурсори в особливо великих розмірах, марихуану. Крім того у зловмисників вилучили станок для виготовлення патронів, більше 1 тисячі перероблених патронів та куль, а також грошові кошти у сумі 1,7 млн гривень, здобуті злочинним шляхом.
 
Вказаним 5 особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч.2, 3, ст. 311 КК України, вирішується питання про обрання запобіжних заходів.
 
Досудове розслідування триває.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4164