12.03.2019

Підозрюваного у смертельній ДТП, який зник з лікарні, затримано та взято під варту

    

За клопотанням прокуратури міста Києва водієві Daewoo Nexia, який після вчинення смертельної ДТП зник з лікарні, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.
 
Так, 9 березня близько 11.00 водій автомобіля «Daewoo Nexia», перебуваючи за кермом у нетверезому стані, рухався по вул. Нижньоюрківській у Подільському районі столиці, раптово виїхав за межі проїзної частини та врізався у бетонну стіну.
 
Внаслідок ДТП пасажир вказаного автомобіля від отриманих травм загинув на місці. Водія «Daewoo Nexia» госпіталізували  до лікарні. Однак після отримання первинної медичної допомоги чоловік, не повідомивши слідчого та лікарів, самовільно покинув медичний заклад.
 
Того ж дня правоохоронцям вдалося встановити місцезнаходження водія та затримати його.
 
Наразі чоловіку оголошено підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без можливості внесення застави.
 
Також установлено, що вказаний водій раніше притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4515