13.03.2019

Столичні правоохоронці викрили жінку, яка експлуатувала 5-річного сина для створення порноматеріалів

    

Київською місцевою прокуратурою №3 спільно з Департаментом кіберполіції НП України та слідчими Деснянського управління поліції виявлено та припинено розповсюдження дитячої порнографії через інтернет, а також встановлено особу, яка обґрунтовано підозрюється у вчиненні цих незаконних дій.
 
Так, до правоохоронних органів надійшла оперативна інформація про те, що невстановлена особа в мережі Інтернет пропонувала користувачам придбати фотознімки з ознаками дитячої порнографії за участю малолітнього хлопчика.
 
В подальшому встановлено, що до злочину може бути причетна 26-річна мешканка Вінницької області, яка використовувала у зйомках порнографічних матеріалів свого 5-річного сина.
 
Правоохоронцями проведено обшук за місцем мешканням зловмисниці, під час якого вилучено речові докази, а саме комп’ютерну техніку, мобільний телефон, веб камеру, а також банківські картки.
 
На даний час вказаній особі повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 301 КК України (виготовлення, збут та розповсюдження порнографічних творів, зображень що місять дитячу порнографію). Слідчі дії тривають.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4641