15.03.2019

За клопотанням прокуратури суд арештував громадянина США, який перебував у розшуку за організацію потужного наркокартелю з використанням популярних месенджерів та соціальних мереж

    

За клопотанням Київської місцевої прокуратури №10 суд застосував екстрадиційний арешт строком на 40 діб до громадянина Сполучених Штатів Америки, котрий перебуває в міжнародному розшуку за обвинуваченням в керуванні потужною злочинною організацією, що налагодила масовий збут наркотичних речовин з використанням популярних месенджерів та соціальних мереж.
 
Затримання 34-річного чоловіка відбулося 12 березня 2019 року у Києві співробітниками К СБУ у взаємодії з Департаментом міжнародно-правового співробітництва ГПУ. Одночасно з цим у Державі Ізраїль проведено масштабну спецоперацією з викриття та затримання інших учасників наркокартелю. 
 
Відповідно до ухвали суду затриманий у Києві громадянин США перебуватиме під вартою у Київському слідчому ізоляторі до вирішення питання щодо його екстрадиції на запит компетентних органів Держави Ізраїль.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4647