19.03.2019

3ловмиснику, який на центральному залізничному вокзалі Києва наніс 5 ножових поранень 33-річному чоловіку, оголошено про підозру

    

Київською місцевою прокуратурою № 9 повідомлено про підозру 38-річному громадянину Азербайджану за фактом вчинення розбою (нападу з метою заволодіння чужим майном), поєднаного із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.
 
Так, 16 березня 2019 року, зловмисник, знаходячись на території центрального залізничного вокзалу м. Києва, побачив як потерпілий рахував та клав грошові кошти в свою барсетку, та вирішив його пограбувати.
 
Зловмисник підійшов до чоловіка, завдав йому кількох ударів по різних частинах тіла, після чого дістав ніж та наніс потерпілому ще 5 ножових поранення в живіт. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий впав та підлогу, а зловмисник, вихвативши його барсетку з грошовими коштами, документами та банківськими картками, втік з місця вчинення злочину.
 
За результатами слідчих (оперативних) дій, в тому числі перегляду камер відеоспостереження, правоохоронці встановили особу чоловіка, який вчинив злочин та затримали його у порядку ст. 208 КПК України.  
 
Дії затриманого кваліфіковано за ч. 4 ст. 187 КК України.
 
На даний час прокуратурою готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3959