27.03.2019

Учасникам злочинного угруповання, які через Фейсбук незаконно збували стероїди, оголошено про підозру (ФОТО)

    

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 7 слідчими Подільського УП ГУНП у м. Києві оголошено підозру у вчиненні злочинів у складі організованої злочинної групи 3 особам, які виготовляли та здійснювали масовий продаж через Інтернет заборонених в обігу сильнодіючих лікарських засобів.
 
 
З метою отримання нелегального прибутку, організатори злочинної групи упродовж 2017-2018 років на території міста Києва та Київської області за допомогою спеціального обладнання виготовляли та в подальшому через спеціально створену сторінку в соціальній мережі «Facebook» розповсюджували виготовлену продукцію. Вказана речовина у своєму складі містила сильнодіючі лікарські засоби «метандієнон» та «нандролон», які відносяться до групи анаболічних стероїдів.
 
Надалі в межах кримінального провадження правоохоронці провели ще 7 обшуків, у ході яких вилучили станок та матрицю для нанесення маркування на виготовлену продукцію, понад 95 тисяч порожніх флаконів, 90 флаконів з рідинами, які містять у своєму складі сильнодіючі лікарські засоби.
 
За результатом розслідування дії двох організаторів злочинної групи та виконавця кваліфіковані за ч.4 ст.321 КК України, санкція якої передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4319