29.03.2019

Повідомлено про підозру групі осіб які займалися збутом особливо небезпечних наркотичних засобів на суму близько 1,8 млн гривень з використанням месенджерів (ФОТО)

    

Київською місцевою прокуратурою №2 спільно з дарницьким УП ГУНП в м. Києві вніч з 26.03.2019 року по проспекту Григоренка, 15 було затримано двоє осіб віком 19 років за підозрою у незаконному зберіганні наркотичних речовин з метою збуту.
 
Під час особистого обшуку в затриманих молодиків працівниками поліції було виявлено та вилучено 9 згортків канабісу, 10 згортків з метамфетаміном та 9 пігулок фіолетового кольору, також у рюкзаку було виявлено та вилучено пакет з метамфетаміном.
 
У подальшому, за адресою проживання підозрюваних був проведений огляд приміщення квартири в ході якого було виявлено та вилучено 1 пакет з канабісом, 1 банка наповнена пігулками фіолетового кольору в загальній кількості 978 шт., 2 пакетики із кристалоподібною та 2 пакетики із порошкоподібною речевиною білого кольору яка містить психотропну речовину – метамфетамін, 1 – пакетик кокаїну масою 20 г, а також електронні ваги та безліч пакетиків для розфасування речовин.
 
Збут вищевказаних речовин здійснювався за допомогою  телекомунікаційних служб (месенжерів) telegram, whatsapp, тощо.
 
Підозрюваним повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч.2 ст. 307 КК України (незаконне зберігання та збут наркотичних засобів та психотропних речовин), санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
 
Київською місцевою прокуратурою №2 скеровано клопотання до  Дарницького районного суду м. Києва після чого для зловмисників було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4039