30.03.2019

Ювенальні прокурори столиці взяли участь у круглому столі з питань реформ кримінальної юстиції

    

Ювенальні прокурори столиці прийняли участь у круглому столі в рамках дискусійного клубу «Правова матриця», який організовано за підтримки офісу Ради Європи в Україні з метою впровадження реформ кримінальної юстиції.
 
Захід став ефективним майданчиком для побудови діалогу та обміну думками між представниками різних сторін кримінального процесу.
 
Серед учасників заходу були представники органів прокуратури України, суддівського корпусу, Координаційного центру з надання безоплатної правової допомоги, науковці, представники Ради Європи.
 
Серед іншого учасники обговорили проблемні питання щодо підстав і процесу залучення захисника для проведення окремої процесуальної дії.
 
Усі учасники та учасниці мали змогу представити точки зору органів та установ, які вони представляють щодо питань, стосовно яких найчастіше є неузгодженість позицій, зокрема, яка процесуальна дія є невідкладною, та чи може Координаційний центр відмовитися з об'єктивних причин доручати адвокатові участь в окремій процесуальній дії.
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3623