04.04.2019

На Оболоні затримали підозрюваних у зґвалтуванні дівчини

    

Київською місцевою прокуратурою №5 міста Києва повідомлено про підозру двом особам за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 152 КК України.
 
Так, 01.04.2019 о 04:00 годині від небайдужого громадянина надійшло повідомлення на лінію «102» про те, що у дворі будинку він почув крики невідомої йому жінки, біля якої знаходилися двоє молодиків. По приїзду інспектори патрульної поліції затримали у порядку ст. 208 КПК України двох осіб.
 
Потерпіла пояснила, що під час спільного вживання алкогольних напоїв двоє чоловіків почали пропонувати їй вступити у статевий зв’язок. Отримавши відмову, один з  них наніс дівчині два удари в обличчя, від яких вона втратила свідомість, а отямилася вже по приїзду працівників поліції, однак без білизни та з ознаками зґвалтування.
 
На цей час двом особам оголошено про підозру за ч. 3 ст. 152 КК України. Один з підозрюваних виявився вело-кур’єром, інший офіційно не працює.
 
03.04.2019 Оболонським районним судом міста Києва підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, без альтернативи у вигляді застави.
 
За вчинене їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років. Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4139