23.04.2019

Зловмиснику, який у псевдообміннику обікрав клієнтку на 26700 доларів США, оголошено підозру та обрано запобіжний захід

    

За клопотанням Київської місцевої прокуратури №2 Дарницьким районним судом міста Києва чоловіку, який під виглядом обміну валюти відкрито заволодів грошовими коштами  клієнтки у сумі 26700 доларів США, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з альтернативою внесення застави у розмірі 575 700 грн.
 
Так, реалізуючи свій злочинний умисел, затриманий та невстановлена досудовим розслідуванням особа, з метою підшукання громадян, коштами яких можна було б заволодіти, розмістив на сайті minfin.com.ua оголошення про здійснення купівлю-продаж доларів США.
 
У подальшому підозрюваний прибув до заздалегідь облаштованого пункту з обміну валют, де видаючи себе за касира став очікувати прибуття потерпілої.
 
Коли жінка зайшла всередину приміщення та передала зловмиснику 26700 доларів США для обміну, підозрюваний зачинив вхідні двері за допомогою магнітного замку та вибіг з приміщення через інший вихід. На вулиці  його чекав спільник, якому він передав вказані грошові кошти. Однак сам у подальшому був затриманий небайдужими громадянами.
 
Пошуки співучасника злочину тривають.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3237