24.04.2019

Прокуратура повідомила про підозру чоловіку, який одним ударом вбив людину у супермаркеті (ФОТО)

    

Київською місцевою прокуратурою №5 повідомлено про підозру 35- річному киянину, який у ході конфлікту в супермаркеті наніс смертельний удар чоловікові та понад 2 тижні переховувався від правоохоронців.
 
Інцидент стався на початку квітня в ТЦ на вул. Калнишевського в Оболонському районі столиці.
 
Підозрюваний під час раптово виниклого конфлікту з одним з відвідувачів наніс останньому удар в голову, від якого чоловік впав на підлогу та втратив свідомість. В результаті потерпілий отримав важкі травми у вигляді ушкоджень головного мозку, перелому кісток склепіння і основ черепа, та наступного дня помер.
 
Зловмисник з місця вчинення злочину втік та переховувався більше 20 днів  від правоохоронних органів. Проте, правоохоронцям  вдалося встановити його місцезнаходження та затримати. Під час обшуків у зловмисника вилучили речові докази, у тому числі предмети одягу, які були на ньому під час злочину.
 
На даний час чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.121 КК України (умисне нанесення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого). Готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
За вчинене зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3910